Putkityöt ja muut LVI-työt kotitalouksille Oulun talousalueella

Oulun Laatuputki Oy toteuttaa kaikki putkityöt, LVI-asennukset ja -huollot kotitalouksille kylpyhuoneremonteista ilmalämpöpumppujen asennuksiin. Palvelemme Oulun ja Kempeleen talousalueella, sopimuksesta kauempanakin. Kaikki työt hoidamme laadukkaasti ja luotettavasti alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

LVI-työt yhdellä puhelinsoitolla

Meiltä saat kattavat LVI-työt laadukkaasti ja nopeassa aikataulussa. Käytämme tarvittaessa luotettavia ja pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme hoitamaan tiettyjä osia urakasta. Meiltä saat mm.
  • Kylpyhuoneremontit ja muut märkätilaremontit
  • Saunan rakennukset
  • Lämmitysjärjestelmien asennukset
  • LVI-tarvikkeet toimitettuna koko maahan
  • Muut LVI-asennukset ja huollot

Kotien lämmitysratkaisut

Lämmitätpä taloasi öljyllä, kaukolämmöllä, aurinkopaneeleilla tai maalämpöpumpulla, Oulun Laatuputkesta saat kaiken tarvitsemasi tarvikkeista ja suunnitelmista asennuksiin, käytön opastukseen ja huoltoihin. Toteutamme lämmitysjärjestelmien asennuksia uusiin kohteisiin sekä saneerauksia, järjestelmien vaihtoja ja huoltoja vanhoihin kohteisiin. Olipa kyseessä sitten pieni tai iso remontti, ota yhteyttä meihin!

Muista kotitalousvähennys!

Yksityistalouksien on mahdollista saada tekemistämme töistä kotitalousvähennystä. Lue lisää Verohallinnon sivuilta ja hyödynnä etu!

Pyydä tarjous työstä ja/tai tarvikkeista!

Voit kysyä meiltä tarjousta tarvikkeista sekä työstä, yhdessä tai erikseen. Kysy sähköpostilla ja vastaamme mahdollisimman pian! Voit tehdä myös työtilauksen suoraan sähköpostilla. Kerrot vain yhteystietosi, työnkuvauksen ja toivotun ajankohdan halutulle asennukselle tai tarvikkeiden toimitukselle. Ota yhteyttä!